

CCPA Board Meeting Board of Directors Meeting: MONDAY, Dec 18, 2023

Attendance (Yes/No)			
Allison Carter	Linda Dievendorf, Treasurer		
Deb Maher (ED, non-voting)	Lisa Plaxco, Secretary		
Debrae Firehawk	Mike Walker		
Ed Kashin, Chair	Sherry Franzen		
Jaci Guerena	Thomas Hiura, Vice Chair		

Agenda

Time	ltem	Lead	Duration
7:00	Welcome New Board Members and Remarks from the Chair	Ed	5 mins
7:05	Attendance	Ed	5 mins
7:10	Agenda Review	All	5mins
7:15	Presentation; Oregon Cultural Trust	Aili Schreiner, Director	15 mins
7:30	Minutes Approval Nov. 20, 2023	Ed/All	5 mins
7:35	Public Comments	All	15 mins
7:50	Organizational Highlights	Deb	5 mins
7:55	Financial Report	Deb	5 mins
8 :00	Internal Affairs Committee Debrief Membership Party	Jaci/Ed/Alison/ Sherry/Lisa/ Debrae/Thomas	5 mins
8:05	Governance Committee Board Workshop (TBD)	Thomas/Ed	5 mins
8:10	External Affairs Committee	Mike/Allison/ Sherry	5 mins
8:15	Announcements	BOD	5 mins
8:20	Adjourn Next Meeting: January 15, 2024	Ed	