

CCPA Board Meeting

Board of Directors Meeting: Feb 19,2024 Monday

Attendance (Yes/No)			
Allison Carter	Linda Dievendorf, Treasurer		
Deb Maher (ED, non-voting)	Lisa Plaxco, Secretary		
Debrae Firehawk	Mike Walker		
Ed Kashin, Chair	Sherry Franzen		
Jaci Guerena	Thomas Hiura, Vice Chair		

Agenda

Time	Item	Lead	Duration
7:00	Welcome and Remarks from the Chair	Ed	5 mins
7:05	Attendance	Ed	5 mins
7:10	Agenda Review	All	5mins
7:15	Minutes Approval Jan 16, 2024	Ed/All	5 mins
7:20	Board Member Announcements	BOD	10mins
7:30	Public Comments	All	15 mins
7:45	Organizational Highlights	Deb	15 mins
8:00	Financial Report	Deb	5 mins
8:05	Internal Affairs Committee Report on Board Past Action Compendium	Linda/ Sandra	5 mins
8:10	<u>Governance Committee</u> Board Retreat Design	Deb/Thomas/Ed	5 mins
8:15	<u>External Affairs Committee</u> Bhangran Dance Party- Feb 23, 2024 NOTES public input session to be scheduled	Allison/Lisa	10 mins
8:25	Adjourn Next Meeting: Monday, March 18, 2024	Ed	